Aanbod

Lessenreeks Start To Padel / Into Padel
Vanaf 18 jaar

Zet snel en eenvoudig je eerste stappen in de padelsport via Start To Padel! We voorzien 10 lessen voor jou waarbij je de basis van het padelspel aanleert qua techniek & tactiek. Alle materiaal is voorradig, enkel sportieve kledij nodig. Via de knop "schrijf je in" krijg je een zicht wanneer de eerstvolgende lessenreeks aanvangt.

Speel je reeds padel en wil je je spel verfijnen of een vervolg breien aan S2 padel, dan is Into Padel de vervolgformule voor jou. Eveneens een lessenreeks van 10 weken, indeling op basis van niveau!

Avondstages
Vanaf 18 jaar

Wil je tijdens de vakantieperiode een week intensief trainen en spelen, dan zijn de 3-daagse avondstages op jouw maat! Bekijk snel wanneer er nog een plaats beschikbaar is.

Losse training(en)
Vanaf 18 jaar

Wil je enkele lessen privé of in een kleine groep dan is dit iets voor jou. Je kan individueel trainingen volgen of in een eigen samengestelde groep met vrienden. Bekijk via de knop "schrijf je in" wanneer er hiervoor mogelijkheden zijn.

Competitie padel groepstraining
Alle leeftijden

Gedurende 10 weken kan je wekelijks anderhalf uur padeltraining komen volgen. Deze trainingen zijn ideaal om je verder te specialiseren in bepaalde padeltechnieken zoals de bandeja, bajada, vibora of chiquita maar zullen je ook op tactisch vlak veel vooruit helpen. Ideaal dus om je voor te bereiden op je interclub of tornooien.

Op jaarbasis is er de mogelijkheid om in te schrijven voor een lescursus met start in oktober, start in januari of start in april. Onder de knop "inschrijven" kan u alle concrete periodes en prijzen terugvinden en inschrijven voor een lessenreeks.