Brughia Padel

Brughia Padel

BRUGHIA

Eén van de grootste en bekendste clubs van België.  Sinds januari 2024 heeft de Brugse club nieuwe eigenaars.  Pieter en Jelle waren al eerder vaste waarden bij Brughia, voor het horecaluik kwam Nico erbij.

Brughia  wil vooral vernieuwing en uitbreiding zowel op competitief als recreatief vlak. Als primeur: in opbouw de volledige INDOOR padel met 6 gloednieuwe courts bovenop de reeds bestaande 4 outdoor courts.

Er zijn 13 tenniscourts (aanbod van indoor en outdoor). Of je nu een beginner bent of op hoog competitief niveau speelt, deze club biedt voor ieder wat wils. Met tennis en padel als core, biedt de club daarnaast ook andere activiteiten en faciliteiten aan zoals indoorgolf, darts, pickleball, dans, yoga, fitness, eventhouse, binnenspeelruimte voor kleuters,…

Recent werd het clubhuis/bar volledig gerenoveerd. Voor food & drinks is ook iedereen 7 op 7 welkom!  Aan de padel is er een zomerbar die met gelegenheden extra open is.

Voor de organisatie en uitvoering van de padellessen gaat Brughia een samenwerking aan met Attak Padelacademy. Better Together!

Kom langs en ervaar de gezellige sfeer en professionele faciliteiten.

SEE YOU ON COURT!

Boogschutterslaan 37, 8310 St Kruis Brugge

www.brughia.be

Contact

Pieter Van Reeth
+32 50 35 34 06