Eeklo

Eeklo

Tennis & padelclub Eeklo is een bruisende club in hartje Eeklo. Vanaf november 2018 kan er ook padel gespeeld worden op onze 2 nieuwe terreinen het hele jaar door. 

Tijdens het tennis zomerseizoen  kan er op 6 gravelterreinen worden gespeeld vanaf april tot oktober, alsook op de 2 terreinen in Sportjoy. De vaste constructie beschikt over 2 indoorvelden met tapijt. 

Voor de kids hebben we naast onze  padel & tennisvelden een leuke kidstennismuur, een zonnige grasweide waar er kan worden geravot en gevoetbald, alsook een grote speeltuin. In het bos achter de tennishal worden de leukste kampen gebouwd met gesprokkeld hout... Op het zonneterras is het na de match of training zalig vertoeven tot in de (te...) late uurtjes.
Wie lessen wil volgen kan bij de ATTAK Tennis Academy terecht, zowel voor padel als tennis. Met de Academy werken we al jaren succesvol samen..
Tijdens de drukke interclub en tornooiperiode kunnen we ook gebruik maken van twee extra gravelterreinen bij Sportjoy op het domein Ithaka in Eeklo.

Voor alle leeftijden hebben we een specifiek aanbod. Graag tot binnenkort !

Korte Moeie 16

https://www.tceeklo.be

Contact

Jo Van Driessche (+32 476207315)
+32 9 3774587